Vuoden 2018 sukuseuran toiminnasta

Vuoden 2018 ensimmäinen jäsenlehti ilmestyy helmikuun alkupuolella, ja sen välissä tulee jäsenmaksulomake. Eräpäivään mennessä maksaneiden kesken arvotaan yksi osa sukukirjasta, yksi pöytästandaari ja yksi pikeepaita sukuseuran logolla. Sukukirjan voittaja voi valita haluamansa osan kolmiosaisesta sukukirjasta. Sukukirjan ensimmäistä osaa on jäljellä enää muutamia kappaleita, eikä siitä oteta uusia painoksia. Jäsenten aktiivisuudesta riippuu, saadaanko tälle vuodelle julkaistua kaksi lehteä.

Ensi kesän sukuseuramatka järjestetään Ruotsin Sundsvalliin heinäkuun puolivälissä. Ilmoittautumiset toukokuun loppuun mennessä. Puheenjohtaja ainakin on lähdössä kolmen lapsen kanssa, joten leikkikaveria löytyy mukaan otettaville lapsille ja lapsenlapsille.

Suvun historian tallettamiseksi sukuseuran hallitus julkistaa kirjoituskilpailun Ahosten sukuseuran jäsenille

Kilpailun säännöt:

– Kirjoituskilpailuun voi osallistua Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan Ahoset ry:n jäsen, hallituksen jäsenet eivät voi osallistua.

– Kilpailun aihe on vapaa, mutta sen täytyy liittyä sukuseuran jäseniin, sukuhistoriaan tai suvun asuinpaikkojen paikallishistoriaan. Tekstin mukana voi olla valokuvia, piirroksia, karttoja tms. materiaalia.

– Kilpailuun voi osallistua sähköpostitse tai postitse. Tekstin on oltava vastaanottajalla viimeistään 31.5.2018.

– Palkinnot: 1. palkinto 50 €, 2. palkinto 30 €, 3. palkinto 20 €.

– Kilpailuun osallistuessa annat luvan tekstin julkaisemiseen sukuseuran lehdessä. Lehden toimituksella on oikeus ennen julkaisua toimittaa teksti esim. tiivistämällä tekstiä ja korjaamalla kirjoitusvirheet. Lehdessä voidaan julkaista myös muita kuin palkittuja tekstejä.

– Kilpailun tuomaristona toimii sukuseuran hallitus.

– Kilpailuun osallistuvat tekstit lähetetään Tanja Leppäselle sähköpostilla: tanjuslep[at]gmail.com tai osoitteella: Hankamäentie 1172, 73900 Rautavaara.

Vastaa