Jäseneksi

Sukuseuran jäseneksi liittyminen tuo sinulle etuja

Sukuseuramme jäsenmaksu vuonna 2021-2023 on 25 € /vuosi/jäsen ja samassa taloudessa asuvat muut perheen jäsenet 12 € /vuosi. Jäsenmaksuilla kustannetaan sukukirjan painatus ja kokoaminen sekä sukuseuran toimintakulut.

Vuosijäsenmaksulla saat myös tapahtumista ja toiminnasta kertovat tiedotteet 1-2 kertaa vuodessa sekä jäsenlehti 2 kertaa vuodessa. Lisäksi edulliseen jäsenhintaan voit tilata mm. etusivulla kuvatun sukuseuran pöytä- ja isännänviirit arvopaikalle kotiin tai lahjaksi sukusi senioreille merkkipäivänä. Sukututkijalta suoraan voit tilata henkilökohtaisia sukutauluja, esivanhempaintauluja tai täydentyviä työaikaisia sukukirjaversioita ilman kuvia ja tarinoita.

Julkaisemme omaa Ahoset -jäsenlehteä, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2008. Jäsenlehdessä jäsenet voivat julkaista omia sukutarinoita valokuvien kera. Kirjoitukset tulee lähettää lehden toimituskunnalle sähköpostiosoitteeseen pekka.eero.ahonen[at]gmail.com tai kirjeitse osoitteeseen Pekka Ahonen, Tarhurinkuja 3, 24130 Salo tai Viljo Nuutinen, Virtasalmentie 3 A 8, 70900 Vuorela.

Liittymisohjeet

Jos olet kiinnostunut liittymään Ahosten sukuseuraan, tulosta jäsenhakemuslomake. Täytä tulostettu lomake, vahvista jäseneksi liittyminen allekirjoituksellasi ja lähetä lomake puheenjohtajalle (osoitetiedot lomakkeen yläreunassa).

Jäsenmaksu

Liityttyäsi sukuseuraan sinulle lähetetään henkilökohtainen jäsenmaksukuitti. Jäsenmaksua maksaessasi muista ehdottomasti käyttää viitenumeroa. Jos haluat maksaa jäsenmaksun myös useammasta täysi-ikäisestä perheenjäsenestä, käytä erillistä maksukuittia ja merkitse sen viestiosaan perheen jäsenen nimi, jonka osalta maksu suoritetaan. Jatkossa perheen jäsenet saavat oman viitteellisen jäsenmaksukuitin maksun suoritusta varten.

Sukuseuran jäsenenä voit ostaa sukuviirin ja muuta aineistoa jäsenhintaan sekä osallistua sukuseuran toimintaan.