Korona alkaa hellittää

Rokotukset alkavat tehota ja koronan ilmaantuvuusluvut pienentyä.
Myös sukuseurassamme elämme siinä toivossa, että saisimme tulevana kesänä pitää sekä sukujuhlan että järjestää sinne yhteisen matkan.

Sukukokous ja virkistysmatka samalla kertaa

Sukuseuramme hallitus on päättänyt pitää sukujuhlan ja siihen liittyvän
sukukokouksen Tampereella 16-18. 7.2021. Koska useimmat sukuseuramme jäsenistä asuvat Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa, linja-autoliike Ahonen järjestää kyydin Tampereelle. Uutisia ja tapahtumia -sivulla on erillinen ilmoitus sukukokouksesta että myös Ahosen linja-autoliikkeen tarkemmat matkasuunnitelmat. Bussimatka lähtee siis Nilsiästä ja Kuopion suunnasta. Etelä-Suomessa ja muualla päin asuvat voivat tulla Tampereelle ominneuvoin. Linja-autoliike Ahonen on järjestänyt heillekin mahdollisuuden osallistua heidän järjestämään ohjelmaan Tampereen seudulla sekä tarvittaessa myös majoituksen.

Ilmoittautuminen matkalle ja kokoukseen on 14. kesäkuuta mennessä. Lue tarkemmat ohjeet linja-autoliikkeen ilmoituksesta. Sukukokouksessa valitsimme mm. hallituksen, puheenjohtajat ja toiminnantarkastajat. Näin pääset vaikuttamaan sukuseuramme toiminnan ja kehityksen suuntaan. Toivomme jäseniltämme runsasta osanottoa.

Pekka Ahonen
sukuseuran hallituksen puheenjohtaja