Hyvät sukuseuralaiset!

Kesä on lähtenyt hyvin käyntiin niin säitten kuin koronankin suhteen. Kirjoitan tätä kesäkuun 2.päivä. Poutaa on ja entistä lämpenevää on luvassa. Koronakin näyttää helpottavan. Rajoituksia puretaan ja tartuntojen määrä näyttää vähenevän.

Tartuin ”kynään” näin kesän alussa muistuttaakseni, että meillä on tänä kesänä   sukukokous Tampereella ja    sinne suunnataan myös linja-autoretki Nilsiästä ja Kuopiosta käsin. Olemme mainostaneet kokousta ja retkeä kuukausi sitten ilmestyneessä sukuseuran lehdessä ja sukuseuran kotisivuilla. Jos ne joltakulta on jäänyt huomaamatta tai muuten vähälle huomiolle, niin tässä tuon ne nyt uudelleen esille.

Linja-autoliike Ahonen toivoo meiltä ilmoittautumisia kohta puolin eli viimeistään 14.6. mennessä, että he pystyvät varaamaan meille ruuat, majoitukset, teatteriliput ym.

Kertaan tässä tärkeimmät seikat matkaan liittyen:

Aika: 16-18.7.2021

Lähtö: Nilsiä klo 9
Lähtö: Kuopio klo 10

Ilmoittautuminen 14.6. mennessä: linja-autoliike Ahonen, puh. 017- 3686800, lal.ahonen@eahonen.com tai Viljo Nuutinen 0400 579 426

Tarkempi retkiohjelma ja hinnat ovat nähtävissä kotisivuillamme tai voit tiedustella niistä myös ylläolevista puhelinnumeroista.

Kesäterveisin

Pekka Ahonen

Korona alkaa hellittää (Julkaistu 30.4.2021)

Rokotukset alkavat tehota ja koronan ilmaantuvuusluvut pienentyä.
Myös sukuseurassamme elämme siinä toivossa, että saisimme tulevana kesänä pitää sekä sukujuhlan että järjestää sinne yhteisen matkan.

Sukukokous ja virkistysmatka samalla kertaa

Sukuseuramme hallitus on päättänyt pitää sukujuhlan ja siihen liittyvän
sukukokouksen Tampereella 16-18. 7.2021. Koska useimmat sukuseuramme jäsenistä asuvat Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa, linja-autoliike Ahonen järjestää kyydin Tampereelle. Uutisia ja tapahtumia -sivulla on erillinen ilmoitus sukukokouksesta että myös Ahosen linja-autoliikkeen tarkemmat matkasuunnitelmat. Bussimatka lähtee siis Nilsiästä ja Kuopion suunnasta. Etelä-Suomessa ja muualla päin asuvat voivat tulla Tampereelle ominneuvoin. Linja-autoliike Ahonen on järjestänyt heillekin mahdollisuuden osallistua heidän järjestämään ohjelmaan Tampereen seudulla sekä tarvittaessa myös majoituksen.

Ilmoittautuminen matkalle ja kokoukseen on 14. kesäkuuta mennessä. Lue tarkemmat ohjeet linja-autoliikkeen ilmoituksesta. Sukukokouksessa valitsimme mm. hallituksen, puheenjohtajat ja toiminnantarkastajat. Näin pääset vaikuttamaan sukuseuramme toiminnan ja kehityksen suuntaan. Toivomme jäseniltämme runsasta osanottoa.

Pekka Ahonen
sukuseuran hallituksen puheenjohtaja